Onpahan ollut sukkaisa vuoden alku! Taas on muutama pari valmistunut ja joku puikoillakin erään aivan järjettömän vaikean villatakkiprojektin rinnalla. Näitä "hermolomaneuleita" onkin tainnut valmistua jo ties kuinka monta paria sinä aikana, kun takki on edennyt muutamankymmentä senttiä (paksuilla puikoilla)... Nooooh, kyllä mä senkin vielä valmiiksi saan!

 

IMG_0963.jpg

Nämä ovat 4-säikeisestä erään kanssaräveltäjän käsinvärjäämästä sukkalangasta 2,25mm puikoilla Bones-sukkien ohjetta inspiraatiota käyttäen neulotut. Varsia käänsin yhden mallikerran verran sisään, niin ovat nilkoista ihanan pehmeät ja paksut.

 

IMG_0969.jpg

Nämä valmistuivat 3,5mm puikoilla (48s) joululomalla tekemieni jämälankakerien lopuista. Tuon kärjen oranssin verran jouduin jatkamaan keriä, että riittivät. Niin paljon kuin pidänkin ideasta tehdä näitä jämälankasukkia, miksi ihmeessä lopputulos aina jää hiukan nyppimään, että pitikin laittaa juuri nuo värit tuossa peräkkäin tai jotain :/

 

IMG_0972.jpgIMG_0978.jpgIMG_0973.jpg

Nämä valmistuivat abikaverini pyynnöstä koossa 39. Kirjoneule on kyllä toinen ideana ihana, toteutuksena plääh -neulontajuttu.

 

IMG_1106.jpgIMG_1108.jpg

Nämä ovat niinikään 7 veljestä ja 3,5mm puikoilla ja samalla varsimallilla, silmukoita vaan on enemmän. Koko on n. 41. Tennikseen näiden olisi tarkoitus liittyä, vaikka itselle tuon HEADin merkitys ei ihan selvinnytkään.

 

Ja ei kun jatkamaan neulomista! - Eeei kun ylppäreihin lukemista...?