Sen lisäksi, että hamstraan lankoja - ylläripylläri - olen näköjään hamstrannut langanpäitäkin pääteltäväksi:

IMG_0556.jpg

Kävin tuossa joku aika sitten laatikoitani läpi ja löysin muovikassillisen neuleita, jotka ovat jääneet päättelyä vaille. Hupsistakeikkaa. Ja tuossa ne odottavat edelleen päättelyä. Ja kuvan ottamisen jälkeen noita vauvansukkia löytyi vielä lisää. Että juu. Pitäis kai saada nämä pääteltyä ja keksittyä, mitä näille kaikille tekisi...

 

IMG_0560.jpg

Hiukan jotain olen sentään saanut valmiiksikin asti. Tämän vuoden siililapaskausi on avattu, ja tänä vuonna ötökät ovat liittyneet joukkoon. Hapsulankojakin olen hamstrannut. Vielä kun ehtisi tekemään näitä ihan vaan fiilispohjalta niistä herkullisimmista väreistä!

 

IMG_0549.jpg

Koppakuoriaisia tein vain nuo siniset ja yhdet vaaleanvihreät, mutta näitä leppäkerttuja tuli tehtyä useampikin pari eri kokoisia, ihan kaikkia en ehtinyt kuvata.

 

IMG_0588.jpg

Yhden työn verran otin varaslähtöä suunnitelmistani neuloa itselleni vasta joululomalla, sillä paksu pipo oli pakko saada päähän ja kun Lumion Finesta löytyi täydellinen sävy, niin eihän tässä kauaa nokka tuhissut. "Juju" on siinä, että piposta puuttuu kärkikavennukset. Sen sijaan yläreunan saa kiristettyä kiinni, tai tarvittaessa (esimerkiksi ponnaripäivinä) sen saa jätettyä auki. Heijastava ominaisuus ja hauskat tupsut ovat tietty plussaa :D Lankaa meni puolisentoista kerää ja puikkoina käytin 7mm pyöröpuikkoa.

 

Juuh, ehkäpä tästä olisi parempi mennä tekemään läksyjä ja sitten neulomaan noita keskeneräisiä töitä uusien juttujen alta pois :) Hauskaa joulukuun alkua!! Joulu on jo ihan ovella!