Tein ystävälleni tuparilahjaksi Itse ilkimyksen innoittamana minion-lapaset. Sana levisi ja sain jatkotilauksen vielä yhdestä parista. Matkaan nämä lähtivät jo aikaa sitten, postailu vähän jäi. Tarkemmat tiedot täältä, ainoa muutos oli sinisen langan sävy.

CAM00254-normal.jpg

On ne vaan suloisia :3

 

Varsinainen "turvallinen lämmike" tulee tässä: Heijastinpipo uudesta Lumion-langasta.

CAM00276-normal.jpg

Ilman salamaa...

 

CAM00278-normal.jpg

...ja salaman kanssa. Tämä lähtee ekaluokkalaisen päätä lämmittämään - yksi ylimääräinen heijastin ei varmasti ole sen ikäisellä turha.

 

Novitan vanhasta langasta, valkeasta Chrystalista, tein mutkakaulurin lämmittämään jotakuta hiukan ekaluokkalaista vanhempaa :). 24 silmukkaa, 10mm puikot ja ainaoikeaa kunnes kerä on melkein loppu, sitten yksi mutka ja reunat yhteen. Kauluri lähti reissuun niin nopeasti, että jäi kuvaamatta, mutta tuleepahan kirjattua ylös, miten sen tein. Jos varastosta olisi löytynyt isompia puikkoja, olisin voinut käyttää sellaisiakin. Kympeillä oli siinä ja siinä, että tuleeko liian tiukkaa.

 

Vielä syksyn sukkasatoakin korjataan minun osaltani ainakin näillä kahdella miesten parilla. Lankana kummassakin 7 veljestä ja 4mm puikot.

CAM00350-normal.jpg

Sukkasadon 10. pari on kokoa 46

 

CAM00353-normal.jpg

ja 11. pari kokoa 43.

 

Siinä kaikki tältä erää. Seuraavaksi suunta onkin taas vaihteeksi muiden keskeneräisten töiden pariin, niitä kun jostain kumman syystä on taas kertynyt enemmänkin kuin tarpeeksi :D