Kiitos Salainen Ystäväni! Paketti oli ihana, turhaan jälleen pelkäsit. Teidät muut pidän vielä jännityksessä ja päivitän kuvia ja paketin sisällön kunhan ehdin. Toivottavasti viimeistään ensi viikolla.

EDIT 21.11.// No niin, mikäpä olisikaan parempi sijaistoiminto koeviikkon lukemiselle kuin bloggaaminen ;)

Sain siis snyltäni ihanaa Shoppelin ohutta huivilankaa. Kiitos! Se on juuri oikean värinen (kuva vähän vääristää) ja kaksikin mallia huutelee heti. Lisäksi lanka rakastui yhteen toiseen lankakerääni, liilaan mohairiin. Saa nähdä, saavatko kerät toisensa vai tuleeko niistä kaksi eri neulosta. Vielä kun ehtisi aloittaa kaikkea.. Joululoman olen päättänyt pyhittää ihan itselleni ja sille, että neulon itselleni vaikka ja mitä "tarpeellista".

Lisäksi paketissa oli huulirasvaa (suurkuluttajana se on aina tarpeen!), suloisen heijastimen, jonka laitoin heti takkiini roikkumaan, tutti frutteja (nams!), herkullisen ;) vihon ja ihan uutta tuttavuutta: Cewecin Livornoa. Tuntuu pehmeältä ja värit ovat ihanat, mutta en vielä tiedä, mitä tästä tekisi? Oliko sinulla sny ajatusta? Kaiken kaikkiaan suurensuuri kiitos! Innolla odotan viimeistä pakettia, jännittää!

 

CAM00370-normal.jpg