Syysloma on ainakin tällä puolella ruutua tehty pääasiassa nukkumisesta. Oi mitä luksusta, kun aamulla saa herätä vasta kun uni loppuu ja työtkin on iltapainotteisia. Kouluhommia ehtii miettiä sitten taas ensi viikolla. Nukkumisen ja muutaman työvuoron lisäksi olen tietenkin syönyt ihan liikaa kaikennäköisiä herkkuja.

 

IMG_0519-normal.jpg

IMG_0520-normal.jpg

Karvaturrikin oli sitä mieltä, että mangojuustokakkuni näytti hyvältä. Maistui myös, testisyömäreitä ei ollut vaikeaa löytää ;)

 

IMG_0512-normal.jpg

Yksi koemaistajista oli näiden sukkien saaja. Ystäväni toivoi minulta aiemmin syksyllä pinkkejä, nilkkamittaisia palmikkosukkia. Päädyimme sitten hiukan erilaisiin palmikkoihin, nimittäin sydämiin. Muokkasin Melissa Morgan-Oakesin Rakkaani-sukkia ihan inan, lähinnä varren, kantapään, silmukkamäärän ja kärjen osalta ja tulos ilahdutti onneksi saajaansa. Melkein ehdin oppia jo kuvionkin ulkoa! Lankana käytin Austermann Stepiä ja 2,5 mm puikkoja.

 

IMG_0526-normal.jpg

Ja ei, pelkkä mangojuustokakku ei ollut tarpeeksi, vaan tänä iltana piti vielä saada dippiä ja naksuja. Neuleen kera, tietenkin. Ehkäpä näistäkin pikkuisista vielä kuullaan, kunhan saan ne ystävineen valmiiksi.

Valmiiksi sen sijaan saatiin vihdoin kuvassa näkyvä valkoinen pöytä! Aloitettiin kesällä äitin kanssa tämän pöydän hiomista ja maalaamista, mutta matkaan tuli sittemmin muutamia mutkia ja projekti jäi kesken. Ilmeisesti iskä kyllästyi siihen, että pöytä vei tilaa tallissa keskeneräisenä ja niinpä se on vihdoin valmis. Ihan heti en kyllä aloita uusia huonekaluntuunausprojekteja. Tästäkin oli tulossa aika painajainen, kun pohjalla olikin ilmeisesti joku vanha lakka tms, joka puski väkisin läpi ties kuinka monesta maalikerroksesta... Pöytä on siitä hirmuisen monikäyttöinen, että sitä saa säädettyä kolmenkokoiseksi ja kahdenkorkuiseksi. Näin "pienimmässä" olotilassaan se on juuri sopiva sohvan eteen, mutta tarvittaessa tästä saa valtavan ruokapöydän. Itseasiassa niin valtavan, että sitten tähän ei mahdu enää ympärille istumaan joka puolelle... Mutta ehkäpä joskus hamassa tulevaisuudessa siitäkin on hyötyä. Ja ainahan on se välikoko :)

 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :) Hyvää viikonloppua!