Haalleluuja. Oma kone kullan kallis. Alkavat pää ja tietokonekin hiljalleen pelittää. Siispä taitaa olla aika hiljalleen kasailla tännekin, mitä kaikkea talven aikana tuli tehtyä. Aloitetaan vauvamerinoisilla töillä.

 

Wanhojen tanssit tuli siis tanssittua. Olipahan aikamoinen päivä! Olen ihan iloinen, että se on nyt takana päin, vaikka hauskaakin oli. Tietenkin kohokohta oli se laittautuminen, ja olenkin aika innoissani tansseja varten valmistuneesta huivista:

uoulo%20029-normal.jpguoulo%20030-normal.jpg

Mallina on Ullasta 3/13 Titanium. Lankana Dropsin Baby Merinoa (aivan jumalaista! - niinkuin vauvamerinot yleensäkin). Ohjetta muokkasin sen verran, että jätin viimeisen pitsikerran tekemättä, kun alkoi aika loppua ja malli hiukan kyllästyttää. Ihanan selkeä ohje tässä onneksi oli, helpotuksen huokaus, kun ei ole tällaisia "vaikeita" huiveja juuri tullut tehtyä. Alkuperäinen unelmani olikin Myrskylintujohon en sitten vain uskaltanut tarttua, vaikka ihanat langat olikin jo valmiina. Pelkäsin, että aika loppuu kesken. Jonain päivänä sitten...

 

Vauvamerinosta valmistui jotain muutakin, nimittäin pipo. Ja tällä kertaa lankakerätkin oli Katiaa.

CAM00571-normal.jpg

Alkuun tein korvia suojaamaan käännettävän osion 2,5 mm puikoilla ja sitten loppupipon 3,5 mm puikoilla. Ainaoikealla, 2krs mustaa, 4krs punaista -toistolla, musta päälaki. Silmukkamäärä tosin on jo päässyt unohtumaan. Sadan huitumilla kuitenkin. Äiti oli tyytyväinen, vaikkei oikeastaan ehtinyt juurikaan pipoaan käyttää, kun oli niin lauhaa. Ehkä ensi talvena sitten.

 

Vielä pitäisi kasata lapaset yhteen postaukseen, sukat toiseen (niistä tosin on suurin osa vielä kuvaamattakin) ja sitten vielä pari "suuritöisempää" juttua. Ja samaan aikaan uutta valmistuu - tai ainakin alkaa - koko ajan. Työteliästä kevättä :)