Valitin viime päivityksessä, että koneessani on jotain häikkää. Ongelmia oli kaksi: netin ääretön hitaus ja koneen ja kännykän eripura. Ensimmäistä yritettiin ratkaista jollain ylimääräisellä härpäkkeellä, tarkoituksena oli ilmeisesti vahvistaa wlanin signaalia. No ihme ja kumma kun ei toiminut, kun mötikkämokoma ei suostu tukemaan windows8 käyttöjärjestelmää.. Noh, datailen sitten vähän huonommassa paikassa huonossa asennossa, että netti suostuu toimimaan - näin ainakin siihen saakka, että onnistutaan kehittelemään jostain vähän päivittyneempi härpäke. Tästä viisastuneena selvisi, että kännykän ja koneen eripura johtuu samasta asiasta. Latailtiin joku ylimääräinen ohjelmisto, jonka kautta saan kuvat tuotua koneelle. Ihmettelenpä vaan, kuka päätti kehittää uuden käyttöjärjestelmän niin erilaiseksi, että kaikki pitäisi ohjelmoida erikseen tunnistamaan toisensa. Sivuhuomautuksena siis, että vaihdoin puhelimen ja läppärin uusiin samalla viikolla.

 

Se siitä, yritän olla kiehumatta raivosta ja heittämättä näitä masiinoita ikkunasta ulos. Kun ei tuossa välissä juurikaan tullut istuttua koneella, neuleita on valmistunut kiitettävään tahtiin. Kahdet lasten siililapaset lähtivät maailmalle niin nopeasti, etten ehtinyt kuvata niitä. Niiden lisäksi olen saanut muutamia KyJy-töitä valmiiksi (niitä pääset katsomaan sivupalkin linkistä) ja Sukkasadonkin olen pyöräyttänyt ensimmäistä kertaa käyntiin.

CAM00117-normal.jpg

Nämä miesten sukat valmistuivat jo ennen sukkasadon alkua. Ovat noin kokoa 40 7 veljeksestä 4mm puikoilla. Peruskauraa siis, mutta kun toive oli tylsä niin saamansa pitää :) Lähtivät maailmalle ilman punnitusta, mutta kuvan sentään ehdin napata.

 

CAM00145-normal.jpg

Nämä sen sijaan käynnistivät sukkasatoni ja olihan näissä jo vähän enemmän mielenkiintoakin. Lankana edelleen 7 veljestä ja puikot 4mm mutta nyt jo vähän enemmän väriä ja pituutta. Näiden koko on 42-43 ja tilauksen teki sisko poikaystävälleen syntymäpäivälahjaksi "Bob Marleyn väreissä".

 

CAM00164-normal.jpg

Nämäkin edelleen suoraan tilauksesta, Nallea 3mm puikoilla, koko 39.

 

Sukkasatoa varmasti vauhdittaa jonossa odottavat 13 tilaussukkaparia. Eli niiden pariin siis näissä ihanissa merkeissä: sain syksyn SNY-pariltani oikein suloisen kortin :3

CAM00112-normal.jpgCAM00114-normal.jpg