Tässä onkin oikeat jämäsukkien jämäsukat:

IMG_0572.jpg

Kasasin ensin noita "miesten värejä" 7 veljeksen jämistäni ja neuloin niistä nuo taaemmat sukat, ja sitten loppunöttösistä tuli vielä etumaisten sukkien varret. Ukin luokse lähtivät postissa isänpäivän tienoilla ;)

 

IMG_0602.jpg

Naisten versiokin tuli tehtyä. Hämmentävää, kuinka paljon noita jämiä löytyi pelkästään tässä vahvuudessa. Ja vielä hämmentävämpää oli kellotella, että kerien tekemiseen menee tuplasti enemmän aikaa kuin sukkien itsensä kutomiseen... Noh, nämä menevät hyväntekeväisyyskeräykseen lämmittämään jonkun paikallisen vanhuksen jalkoja, joten ehkä sitä hyvän asian puolesta jaksoi :) (Viime postauksen lopun vinkki oli siis kuva näiden sukkien jämäpätkistä)

 

IMG_0592.jpg

Toisetkin sukat sain tehtyä samaiseen keräykseen (ja itseasiassa pari paria vielä lisääkin vein, mutta ne lähtivät kuvaakin nopeammin matkaan). Varren mallineule oli Kaardemumman talo -blogista ja lankana Nallen jämiä.

 

Sittenpä alkaakin olla aika hiljentyä joulun viettoon ja palata sitten uusin voimin paljastamaan, mitä kaikkea sain pukinkonttiin aikaiseksi tänä vuonna ;) Ja tottahan toki joulun pyhinä neulotaan koko ajan jotakin lisääkin... Hyvää joulua ja puikkojen kaunista kilkatusta!