Iiks! Tämä tulikin ihan yllätyksellisen äkkiä. Tosi kiva ylläri. Joulukuun paketti on siis täällä! Ja niin on myös nätti e-kortti, kiitos siitäkin!

CAM00476-normal.jpg

Tässä siis paketin sisältöä (ja hehkeiden (btw ysiluokan kässässä itsetehtyjen) fleece-pökien lahje kaupan päälle! ...) Pinkit sukat ovat ihanan suloiset :3 Tuo Regian lanka oli kyllä nappivalinta! Tein samaisesta langasta vajaa vuosi sitten itselleni "karkkisukat". Niille kävi kuitenkin hiukan hassusti, sillä laskin väärin ja teristä tuli ihan inan liian suuret. Yhtenä mökkiviikonloppuna otin ne sitten mukaan siltä varalta, että joku kaveri on unohtanut villasukkansa ja illalla on kylmä. No niinhän siinä kävi, että yksi kavereistani rakastui väreihin ja kun sukat kerran istuivat hänen jalkoihinsa paremmin, niin lahjoitin ne sitten hänelle :) Kiva päästä kokeilemaan uudemman kerran, että josko nyt saisi pitää sukat ihan itse. Kun edellisen kerän jämäkin on vielä jäljellä, nämä huutavat päästä kotitiikereiksi! Edellisiäni käytin niin ahkerasti, että kulutin ne puhki :(

Enkelikonvehdit olivat toinen ehdoton nappivalinta! Joka joulun ehdoton herkku. Muffinssivuoatkin tulevat ehdottomasti käyttöön. Niin varmasti myös pienet pakettikortin tyyliset, jotka kuvassa ovat konvehtien alla. Ja piparimuotti on niin hauska, että sitäkin täytyy kokeilla. Suklaalusikka onkin ihan uusi tuttavuus. En ole tainnut törmätä tällaisiin ikinä aiemmin O.o Noh, pitää maistaa! Ehdottomasti jäi hyvä fiilis tästä syksystä :)

Kuka parini sitten oli? Viimeinen kirje paljasti pakettien takaa norpulan. Kiitos sinulle!

 

Syksyn sny-kierros olikin sitten tässä. Seuraavaksi pitää päivittää pari "työteliäämpää" projektia, pitsinen tilaus ja äipän syntymäpäivälahja (josta mokoma pilasi yllätyksen, mur!). Niistä sitten seuraavaksi :)