Lähipiiriin syntyi tällä viikolla pieni poika, jonka tuloon ollaankin valmistauduttu keväästä asti. Äitini neuloi tulokkaalle kaksi vauvanpeittoa. Niistä en ehtinyt napata kuvia, mutta tässä omaa panostani vauvalahjaan. Yksi juttu jäi vielä kuvaamatta, mutta esittelen sen sitten myöhemmin. Tässä pari "isompaa" projektia:

 

IMG_0169-normal.jpg

Katian babymerinosta 2,75mm puikoilla ruskea palmikkotakki söpöillä kissanapeilla. 

 

IMG_0324-normal.jpg

Tämän takin neuloin tuplalangalla ja siitä tulikin vähän paksumpi ja isompi talvea silmällä pitäen. Regian harmaa 4-säikeinen ja  oranssisävyinen Austermann Step. Harmittaa ihan hirveästi, ettei minulla ollut näitä lankoja tarpeeksi, että olisin saanut tehtyä itsellenikin tällaisen takin. Tässäkään kuvassa värit eivät pääse oikeuksiinsa, mutta kiireessä en ehtinyt parempiin. Toivottavasti takit lämmittävät ilmojen viilentyessä suloista pientä lasta :)

 

Päätin myös osallistua syksyn SNY (Salainen NeuleYstävä) -kierrokselle viime syksyn tapaan. Saa nähdä, mitä muuta tämä kiireinen syksy tuo tullessaan. Neuleideoita ainakin olisi vaikka muille jakaa! Niin paljon kuin hämähäkkejä inhoankin, kahdeksan kättä tulisi nyt käyttöön ;D