Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, sinisen sohvan emännän vinkit korvan takana mentiin. Harmi vain, että tunteja oli rajallinen määrä päivässä ja jollain ahdistavilla vaate- ja kenkäostoksillakin piti käydä... Ehdin siis käymään vain Karnaluksissa. Sieltä mukaani tarttui petroolia elysée lainea puoli kiloa (muotoutuvat toivottavasti jonain päivänä joksikin lämpimäksi takiksi tai paidaksi), ohuita sukkalankoja, puikkoja ja nappeja. Ja ehdottomasti sopuhintaan. Harmitti, etten ehtinyt hypistellä kaikkea tarpeeksi, kun muulla matkaseurueella oli jo kiire, mutta toivon mukaan jonain päivänä reissu tulee vielä tehtyä uusiksi paremman ajan kanssa.

Mulla on taas teknisiä ongelmia kuvien kanssa, joten tuosta lankavuoresta ei nyt ole kuvia. Valmiista töistä sitten aikanaan sen sijaan toivottavasti. Enkä malta olla kertomatta, mitä ihanaa posti tänään toi. Sain nimittäin paketin salaiselta neuleystävältäni. Kuukauden teema oli magic ball, taikapallo. Siis lankaa kieritellään erinäisten pikkujuttujen ympärille ja sisältä löytyi vielä sukkaohjekin.

Lankana paketissani oli ihanan vaaleansininen Silja ja sisältä paljastui kerroslaskuri, puikon päihin suojia ja silmukkamerkkejä. Kuten kortissasi toivoit, kaikki tulevat kyllä ehdottomasti tarpeeseen! Ja sukkaohjekin, Kiertoradalla, jäi heti kiertelemään mielessä ;) Varmasti sopisivat minulle ja hyppäävät kyllä to-do-listalle. Lisäksi paketissa oli suklaalevy, Fazerin biscuit crisps. Uusi oikein mieluinen tuttavuus - ja suklaahan on aina tarpeen neulomisen lomassa!

EDIT 27.10.// Nyt vihdoin kuvia, ennen ja jälkeen kerimisen:

CAM00265-normal.jpgCAM00268-normal.jpg

 

Sitten vielä korttiisi vastauksia: Olen tosiaan aikeissa tehdä huivia wanhojen tanssejani varten. Mekkoni on liila, joten huivin väriksi olen miettinyt joko aika tummahkoa liilaa tai valkoista. Lemmikkejä kotoa siis löytyy, kaksi kissaa ja kaksi koiraa karvastavat huushollia. Koirista toinen on jo niin vanha, että leikit eivät enää maistu, mutta toinen on vähän turhankin sekopäinen. Nuoremman koiran ehdoton lempilelu on taskulamppu. Pieni valopiste (meillä oli joskus sellainen punainen "laser") lattiaan ja sitä seurataan kyllä hyvin orjallisesti. Hauskinta on, kun valon ohjaa kaapin alle ja sammuttaa. Pöhkö saattaa kymmenenkin minuuttia odottaa, tulisiko piste vielä takaisin... Kissatkin sekoavat pisteistä, kun sille päälle sattuvat, mutta nämäkään "vanhukset" eivät enää juuri leiki - paitsi valitettavasti elävillä hiirillä ja linnuilla, ja niitä en millään toivoisi pakettiini :D Vanhempi rouva ei muistaakseni juurikaan reagoi kissanminttuun, mutta kollista en mene sanomaan, että onko meillä sitä edes sen elinaikana kokeiltu.

Kiitos SNYlleni vielä jälleen kerran osuvasta paketista! Ja toivottavasti sinunkin syksysi on sujunut hyvin ;) Päivittelen tähän kuvia heti kun saan taas mokomat laitteet toimimaan.